Ouderenkoor Zanglust geeft voorjaarsconcert

Ouderenkoor Zanglust geeft voorjaarsconcert
Ouderenkoor Zanglust bij ’t Huys Dever. - Foto: pr

LISSE - Ouderenkoor Zanglust verzorgt vrijdag 19 mei vanaf 14.30 uur, in samenwerking met Stichting De Paraplu Lisse en Fonds 1818, het voorjaarsconcert in Dienstencentrum De Beukenhof (Eikenlaan 2A). Het beoogde publiek bestaat uit 55-plussers.

LISSE – Ouderenkoor Zanglust verzorgt vrijdag 19 mei vanaf 14.30 uur, in samenwerking met Stichting De Paraplu Lisse en Fonds 1818, het voorjaarsconcert in Dienstencentrum De Beukenhof (Eikenlaan 2A). Het beoogde publiek bestaat uit 55-plussers.

Op het programma staan ’vrolijke voorjaarsliederen’ en een speciaal lied, getiteld Koorkolder. Hiervoor werd op donderdagen van 10.00 tot 11.00 uur met veel plezier gerepeteerd in de grote zaal van De Beukenhof. Alle stukken worden meerstemming uitgevoerd. Het geheel staat onder leiding van de vaste dirigent. Medewerking komt van de vaste pianist. Hiernaast is er uitgebreid gelegenheid om onderlinge contacten aan te halen. Wie het ook leuk vindt om met anderen te zingen, kan langsgaan en vrijblijvend kennismaken met het ouderenkoor. De organisatie probeert zoveel mogelijk zit- plaatsen te creëren. Toegangskaarten zijn niet vooraf verkrijgbaar. Het aantal is beperkt. Belangstellenden wordt geadviseerd ruim op tijd – vanaf 14.00 uur – aanwezig te zijn. De toegang is gratis.